Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.



 
694.11 KB
2011-11-07 13:19:43
 Nagykanizsai Maraton 2011 10 28 043sz 04old - Előítéletek nélkül.jpg
 

image/jpeg
Nyilvános Nyilvános
1052
5837
Nagykanizsai Maraton 2011. október 28. 43. szám 4. oldal - Előítéletek nélkül

A cikk szövege:

Előítéletek nélkül
Lassan egy hónapja látható a városi könyvtárban az a kiállítás, ami több szempontból is egyedinek mondható. Bár a tárlat novemberben „továbbutazik", úgy tűnik az elmúlt hetekben megtalálta, és elérte célközönségét.
Az elmúlt tanév végén a nagykanizsai intézmények vezetői egy kirándulás során jutottak el a budapesti Mozgásjavító Általános Iskolába. Ott született az elhatározás, hogy az ott folyó életet bemutató képeket elhozzák Nagykanizsára, hogy a város diáksága és lakói megismerhessék. A HENDIKEP MOSOLLYAL - mozgásjavításra kényszerülő fiatalok életét bemutató kiállítás célja az volt, hogy elsősorban a helyi fiatalokkal ismertessék meg - hangsúlyozta Czupi Gyula. A könyvtár igazgatója hozzátette:
„A nagykar.hu-n folyamatosan nyomon lehet kísérni, hogy kik látták a képeket, illetve egy kérdőívet is kitölthetnek a látogatók kollégáim segítségével, amiket majd az iskolák maguk dolgoznak fel. Nagyon örültünk a tapasztalatoknak, hiszen szinte az összes kanizsai iskola képviseltette magát, egyébként a diákok ajándékot is kapnak a tárlat megtekintése után. Azt reméljük, hogy ha csak képek segítségével is, de részesei lehetnek a gyerekek ennek a világnak, így talán befogadóbbak, megértőbbek lesznek egy ilyen helyzetben." Nemcsak gyerekeket, hanem családokat, felnőtteket is várnak a kiállításra, amely november 9-ig látható a Halis István Városi Könyvtárban, az intézmény nyitva tartása szerint.
M

Insert failed. Could not insert session data.