Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.



* DjVu fájlokhoz használható szoftverek - A "Következő" gombra kattintva (ha van) a PDF fájlhoz juthat.

 
9.34 MB
2007-07-09 09:12:35
 

image/vnd.djvu
Nyilvános Nyilvános
513
3452
Rövid leírás | Teljes leírás (1023.02 KB)

Az újságot digitalizálási gyakorlat alkalmával beszkennelte Jandovics Krisztina

Cím: Kanizsa
Alcím: Dél-Zalai Hetilap
Kiadás jelzés: Szállító: Helyi terjesztő
Tárgyidő: Hiányok:
Szakjelzet: Hetenként: 1989-től
Cutter: Utolsó: 2007.06.25.
ISSN: 2007.évi számok: 1-25
UK azon.: K
Kivonat: Melléklet:

Következő szöveg az újságból keletkezett automata szövegfelismeréssel.

Kanizsa 1993 010-013 szám március


ARA: 19 FT
DEL-ZALAI HETILAP
V.óvf. tO.sz. 1993. márc.5.
MEGJELENIK: MINDEN PÉNTEKEN



Sajátos megbeszélésnek adott otthont szerkesztőségünk az elmúlt héten. Mint rendszeres olvasóink már bizonyára tudják, városunkban is elkezdődtek a népszerű televíziós műsor, az ÁSZ szervezési munkálatai. A csütörtökön tartott megbeszélésen a műsor budapesti készítői, Gregorich András és Kovács E. Csilla találkoztak a középiskolák pedagógus képviselőivel, majd ezt követően azokkal a diákokkal, akik vállalták, hogy saját középiskolájukban hírét viszik a műsornak és segítenek a lehetséges jelöltek felkutatásában. (Képünkön.)
Különlegesek! Furcsák! Mások! Figyelem! A szerveződő műsorhoz a ti jelentkezéseteket
Zászlót bont
Kanizsán a Magyarok
Nemzeti Szövetsége
Március 6-án (szombaton) 15 órai kezdettel tartja alakuló ülésén Nagykanizsán, a Független Kisgazda-, Földmunkás és Polgári Párt városi irodahelyiségében (Kiska-nizsa, Dózsa György téri szolgáltatóház) a Magyarok Nemzeti Szövetségének Nagykanizsai Városi Szervezete.
A pártként bejegyzett, fővárosi központú szövetség a már hónapok óta szervezkedő pártcsoportja révén Zala megyében elsőnek Nagykanizsán bont zászlót, a nemzeti egység megteremtése érdekében.
Az MNSZ helyi szervezete szeretettel vár minden igaz magyart az alakuló ülésre, hogy célkitűzéseikkel, programúkkal megismerkedhessenek.
Az alakuló ülés után mód nyílik új tagok belépési szándékának bejelentésére is.
(tlh-1)
Tüzelő
szukája
segítheti
csak a
.?. oldal



EH]
árÍUKT Ha valai
TE IS LEHETSZ ASZ!
várjuL Ha valamiben eltértek az átlagtól, ebben a műsorban megmutathatjátok magatokat. Ha középiskolások vagytok, akkor a saját sulitokban is jelentkezhettek! Hogy kinél? A Mezőben Horváth Évánál, a Zsigmondyban Báli Juditnál, a Keriben Varga Kláránál, a Batthyányban Pécsi Lászlónál, a Széchenyiben Hackler Jánosnál, a Cserhátiban Johannidesz tanár úrnál. De lehet közvetlenül is jelentkezni. Ezt a KANIZSA újság szerkesztőségében tehetitek meg a 12-305-ös telefonszámon, vagy személyesen.
Szintén szerkesztőségünkbe várjuk azok jelentkezését, akik már nem járnak középiskolába,
vagy még nem érték el a 14 évet. Egyszóval nullától kilencven éves korig várjuk azok jelentkezését, akik különleges produkciójukkal színfoltjai lehetnének a műsornak.
Nem hagyományos „kimittu-dos" tehetségeket várunk, hanem olyan fiatalokat és idősebbeket, akik valamilyen „őrült" dologban jeleskednek.
Várunk és várjuk tehát, ha ÖN/TE macskaidomár, lórepte-tó", ha szimfóniát írt(ál) automata mosógépre és telefonhangra, ha reggeli sétá(dat)ját a háztetőkön teszi(ed), és minden olyan esetben, ha úgy ér-zi(ed), „különcsége(d)" nyilvánosságért kiált.
- dukát -

ELBOCSÁTÁSOK

KANIZSA 15>93* mérőire ff*


MEGHÍVÓ ||i3K<^l>^ise 1 öi. fórum a keleti 5
SIllB^HSIIIIlllf Illttá i" <> s f é s z 1^ e 11 ::l:li;:||||)l||
1993. március 12-én, 18 órától a Liberális Klub vendége lesz
OLÁH SÁNDOR
országgyűlési képviselő - FKgP.
A beszélgetés témája és címe: „Emberi hang a politikában" Házigazda: Dr. Szigethy István Zala megyei országgyűlési képviselő - SZDSZ Helyszín: Helyőrségi Klub étterme (Nk. Ady E. u. 7.)

Insert failed. Could not insert session data.