Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.



* DjVu fájlokhoz használható szoftverek - A "Következő" gombra kattintva (ha van) a PDF fájlhoz juthat.

 
10.15 MB
2008-11-12 14:59:44
 

image/vnd.djvu
Nyilvános Nyilvános
540
1561
Rövid leírás | Teljes leírás (1.28 MB)

Kanizsa 1997. 010-013. szám - március

Cím: Kanizsa
Alcím: Dél-Zalai Hetilap
Megjelenés: Hetenként: 1989-től
ISSN: 0865-3879


A következő szöveg az újságból keletkezett automata szövegfelismertető segítségével:


Szezonnyitó az Expressnél
Néhány hónap még, aztán a nyár beköszöntével ismét ducivá nőnek az utazótáskák, előkerülnek a fürdőruhák, netán sítalpak, korcsolyák, kinek-kinek ízlése és pénztárcája szerint. Örök kérdés marad azonban, hol is töltse el a család azt a néhány pihenésre szánt napot. A választást megkönnyítendő, az Express Rt. nagykanizsai irodájának vezetőjével, Novák-né Nau Valériával beszélgettünk az iroda ez évi kínálatáról, mellyel lapunk 9. oldalán ismerkedhetnek meg bővebben olvasóink.
Átmeneti időszak
Átmeneti időszakot hirdettem a csapatomban, kérve a kollégákat arra, ajándékozzanak meg bizalmukkal, őszinteségükkel, hiszen ez szükséges ahhoz, hogy össze tudjam gyűjteni azokat az alapinformációkat, amelyek körvonalazzák a továbbiakat -mondta azon a sajtótájékoztatón Horváth István őrnagy, a város megbízott rendőrkapitánya, melyen a múlt évi munkát értékelték.
Az eseményről lapunk 6. oldalán számolunk be.
Hazádnak...
Hétfőn délután a Vasemberház Házasságkötő Termében tette le ünnepélyes keretek között állampolgársági esküjét az Erdélyből - Szatmárnémetiből - négy évvel ezelőtt Magyarországra települt Seres Júlia és fia, An-derkó Ottó. A Suhai Sándor polgármester és Karádi János anyakönyvvezető előtt írásban is megerősített fogadalom megtétele után anya és fia átvehette az immár teljes jogú magyar állampolgárságot igazoló oklevelet.
írásunkat a lap 17. oldalán olvashatják.
Arany János utcai óvoda
Szép környezetben működik az Arany János utcai Napköziotthonos Óvoda. Csend és nyugalom övezi az intézményt. Nem lehet panasz az ott folyó munkára sem. Érdeklődésünkre dr. Varga Ala-dárné tagóvoda-vezető adott információt. Ezt lapunk 8. oldalán adjuk közre.
ROZGONYI 1.
A Rozgonyi utca 1. számú ház födémcserés nagyfelújítására és a tető térbeépítés kivitelezési munkáira az Ingatlankezelési Intézmény hirdetett pályázatot.
A kiviteli tervdokumentációt negyvenezer forint + ÁFA vissza nem térítendő összeg ellenében vehették át az ajánlatot tenni szándékozók.
Az ajánlatokat 1995. december l-ig kellett benyújtani, az eredményhirdetésre december 12-én került sor.
A pályázók - Kromo Kft., Pillér I. Kft., Ryno Kft., Tanép Kanizsa Kft., ZÁÉV Rt. - közül 86.559.000 forint + ÁFA áron a Pillér I. Kft. nyerte el a kivitelezési munkálatokat,
A munkaterület átadására, a munka kezdetére 1996 januárjában került sor. A kitűzött befejezési, átadási határidő a dokumentum szerint 1997. május 31.
A beruházási program módosításra került, mert az üzletek kialakítására újabb nettó 9.811.000 forintot biztosított a közgyűlés. így a beruházás tervezett költsége 118.400.000 forint + ÁFA árra növekedett.
Ezek a tények. Összeállításunk a lap 12. oldalától olvashatók.
MEGJELENIK MINDEN PENTEKEN
dél-zalai hetilap
Nagykanizsa, Terv u .3.
Telelon/tax:
(93)312-305
ALAPÍTVA: 19B9.
IX. évfolyam 10. szám 1997. március 7.
BAGOLA IGEN?
Az NSR Kft., a bagolai hulladéklerakót jelenleg is üzemeltető gazdasági társaság Nagykanizsa és gyűjtési körzete kommunális szilárd hulladékának további elhelyezése érdekében a hulladéklerakó bővítését tervezi. A kft. megbízá-
sából az OKOHYDRO Környezetés Vízgazdálkodási Mérnöki Iroda a bővítésre vonatkozó előzetes környezeti hatástanulmányt a környezetvédelmi engedélyezési eljárás lefolytatása céljából a Nyugat-Dunántúli Környezetvédelmi Fel-
ügyelőséghez benyújtotta. A hatástanulmány szerint a depónia tervezett kialakítása garanciát ad arra, hogy megfelelő üzemeltetéssel a talaj, a felszíni és felszín alatti vizek ne szennyeződjenek. A kérelemmel és a ...

Insert failed. Could not insert session data.