Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.



* DjVu fájlokhoz használható szoftverek - A "Következő" gombra kattintva (ha van) a PDF fájlhoz juthat.

 
5.64 MB
2010-07-08 14:56:23
 

image/vnd.djvu
Nyilvános Nyilvános
362
1606
Rövid leírás | Teljes leírás (563.89 KB)

Kanizsa 2002. 029-032. szám szeptember

Cím: Kanizsa
Alcím: Dél-Zalai Hetilap
Megjelenés: Hetenként: 1989-től
ISSN: 0865-3879

A következő szöveg az újságból keletkezett automata szövegfelismertető segítségével:

REGIOK KAPUJA
XIV. évfolyam 29. szám • 2002. szeptember 5. Megjelenik 21.000 példányban
Új „fecskék" a Bolyai Általános Iskolában.
A Széchenyi-Zsigmondy Szakképző Iskolában új képzési formák bevezetésével indul az idei tanév. A szakképzés jelentőségéről és az Európai Unióhoz való csatlakozásról beszélt az ünnepség díszvendége, az informatikai miniszter.
Sa jni József iskolaigazgató megnyitó beszédével vette kezdetét az idei tanév Miklósfán. Az ünnepségen beszédet mondott Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter és Tüttő István polgármester.
Ünnepi műsorral köszöntötték az elsős kisdiákokat a Miklósfai Általános Iskolában.
Felhívjuk Nagykanizsa Megyei Jogú Város választópolgárainak figyelmét arra, hogy aki nem kapta meg a 2002. október 20-i önkormányzati képviselő- és polgármesterválasztáshoz a névre szóló értesítést és ajánlószelvényeket, az keresse a
Választási Irodát Nagykanizsa, Eötvös tér 16. szám alatt (Szociális Osztály földszinti ügyfélfogadójában), hogy részükre azt pótolni tudjuk. Nagykanizsa, 2002. augusztus 28.
Helyi Választási Iroda Nagykanizsa
TISZTELT VÁLASZTÓPOLGÁROK!
SZAVAZZANAK AZ MSZP JELÖLTJEIRE!
LITTER NÁNDOR polgármesterjelölt
DR. SZABÓ CSABA 3. választási kerUlet
TÓTH LASZLO
4. választási kerület
Fizetett politikai hirdetés
¦ 2002. augusztus 26-án két elfogást is sikerült foganatosítani. 9 órakor lopás bűntette miatt keresett férfi lett előállítva, majd este 8 óra után egy Somogy megyei férfit fogott el a járőr, aki „elfelejtett" börtönbe vonulni.
¦ 9 órakor jelentették be, hogy egy építkezés területén a lakóépületben az éjszaka folyamán megrongálták a vízvezetékrendszert, mellyel 300.000 forintos kárt okoztak a tulajdonosnak.
¦ Délután háromnegyed négykor érkezett a bejelentés, mely szerint ismeretlen tettes a legelőn levágott egy szarvasmarhát, s húsának egy részét ellopta. Tettével a termelőszövetkezetnek kb. 250.000 forintos kárt okozott.
¦ 23 óra 50 perckor a rendőrjárőr kábítószer-fogyasztás alapos gyanúja miatt állított elő három nagykanizsai férfit. A gyorsteszt mindegyiküknél kábítószert mutatott ki, ezért az eljárás házkutatással, gyanúsílotti kihallgatással folytatódott.
¦ Kedden reggel a kórházból tettek bejelentést, mely szerint megjelent ellátáson egy férfi, aki még előző napon esett el olyan szerencsétlenül kerékpárjával, hogy eltörött a bordája.
¦ Kora délután szintén a baleseti ambulanciáról érkezett a bejelentés, mert szintén egy férfi jelentkezett náluk kezelésre, akit a saját fia vert meg olyannyira, hogy 8 napon túl gyógyuló sérülései keletkeztek.
¦ 23 óra 35 perckor egy hajléktalan férfi igazoltatása során közölte, hogy a volt könyvtár épületében egy lemeztelenített női holttestet látott. Az orvos szakértő megállapította, hogy a szerencsétlen nőt súlyosan bántalmazták. Az emberölés elkövetésével alaposan gyanúsítható férfi kilétére is hamarosan fény derült. Az ügy kivizsgálását a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság folytatja.
¦ Csütörtökön három gépkocsit is feltörtek, melyekből iratokat, rádiósmagnót, kazettákat tulajdonítottak el az elkövetők.
¦ Ezen a napon egy helyi nagyáruházban három gyermekkorút értek tetten kisebb értékű áruk eltulajdo-
nítása közben, míg egy felnőttkorú férfi 30.000 forint értékű áruval próbált fizetés nélkül távozni.
¦ 22 óra 30 perckor észlelte egy gépkocsi tulajdonosa, hogy a munkahelye előtt leállított Wartburg típusú személyautóját valaki ellopta. Az autót vasárnap Magyarszerdahely mellett leállítva találták meg a rendőrök.
¦ Pénteken reggelre egy helyi óvoda zárt udvarárán l...

Insert failed. Could not insert session data.