Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.* FLV fájlokat legegyszerűbben az Előnézetben játszhat le. Letöltés utáni lejátszáshoz az ingyenes Sothink FLV Player programot ajánljuk!

 
9.96 MB
2014-08-27 14:34:53
 
 

flv-application/octet-stream
Nyilvános Nyilvános
124
902
Kanizsa TV 2014-08-15 13:26 - Nagykanizsa
Ördögkatlanban a gólyalábasok

A szervezők szerint 40-45 ezren látogattak el az idei, immár hetedik Ördögkatlan Fesztiválra. A Baranya megyei összművészeti fesztiválon több mint 400 programmal várták az érdeklődőket.

A fesztiválozókat a kanizsai gólyalábazók is szórakoztatták – a lelkes csapat harmadszor tért vissza az Ördögkatlan Fesztiválra. A közönséghez hasonlóan jól érezték magukat, még a kezdeti rossz idő sem szegte kedvüket, pedig az is előfordult, hogy előadás közben érte őket a vihar.

„Elvittük magunkkal a madártávlati képnek azt a változatát, mely molinóra van nyomtatva. Ez előtt játszottunk, így be tudtam mutatni a nagykanizsai gólyalábas történet színhelyeit a rajzon” - mondta Czupi Gyula.

A közönség nap mint nap nem csupán nézője lehetett az előadásoknak, a háromfajta gólyalábat bemutató produkciókat követően bárki megtanulhatta a falábon járás tudományát.