Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.



 
6.73 MB
2013-06-15 12:40:37
 
 

application/octet-stream
Nyilvános Nyilvános
3350
29097
Document Express DjVu bővítmény

FIGYELEM! Ha hibaüzenettel leáll a program telepítése, az nagy valószínűséggel jogosultsági probléma, ilyenkor érdemes felkeresni a számítógép üzemeltetőjét.

Telepítés:
1. Letöltés, program elindítása.
2. Telepítés: Next gomb, "I accept..." kiválasztása, Next, Next, Next, Install, majd a telepítés végeztével Finish (lehet, hogy közben a rendszer engedélyezést kér a telepítésre, ezt el kell fogadni).
3. A program beépül a böngészőkbe (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari), továbbá ezután a Sajátgépből/Számítógépből ill. fájlkezelő programokból is indíthatók lesznek a DjVu fájlok.

A BÖNGÉSZŐT BE KELL CSUKNI, MAJD ÚJRA ELINDÍTANI!

Néhány szó a használatról:
- Jobb gombot nyomva a képen megjelenik a menü.
- A File menüből egy-egy lapot el lehet menteni képként, ha szükséges: Export to File (csak bmp formátumban).
- A View / Layer / Black and White menüponttal elérhető, hogy a szöveges rész jól kiemelten jelenjen meg (a képek hátrányára). Visszakapcsolás a View / Layer / Color menüponttal.

---------------------

IRFANVIEW PROBLÉMA:
Ha számítógépén az Irfanview képnézegető program is telepítve van, előfordulhat, hogy az átveszi a DjVu fájlok használatát, ám nem tudja megnyitni őket.
Ilyenkor az Opciók / Társítások szerkesztése menüpontban KI KELL VENNI a pipát a DjVu elől, majd OK gombot nyomni. Ezután a DjVu fájlok már rendesen meg fognak nyílni.

Insert failed. Could not insert session data.