Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.



* A Flash fájlok támogatása világszerte megszűnt. A Következő gombra kattintva (ha van) az mp4 változathoz juthat.

 
9.05 MB
2012-10-09 19:41:04
 
 

flv-application/octet-stream
Nyilvános Nyilvános
1117
3528
Kanizsa TV
2012-10-03 14:31
Azolo Ökoshow

Nagykanizsa - A könyvtárak ünnepi hetének keretében „Azolo Öko Show”-ra invitálta a felső tagozatos diákokat a Halis István Városi Könyvtár. Kedden kiállítás is nyílt a bibliotéka kávézójában, „A Kis-Balaton Nagykanizsán” címmel.

A Kis-Balaton környezeti szépségeit, azokat az értékeket vonultatja fel a fotókiállítás, melyek rabul ejtik a látogatót. A pillanatképeket 4 lelkes, balatonmagyaródi amatőr fotós készítette, az összeállítás a községi könyvtárnak köszönhetően érkezett városunkba. Kardos Ferenc igazgatóhelyettes a tárlat megnyitóján ismertette az Azolo Öko show történetét, melyet az intézmény negyedik esztendeje szervez. Az elmúlt időszakban rendszerint tavasszal, a Föld napjához kapcsolódóan várták a diákokat fotó túrával egybekötött könyvtári programra, - az idén a könyvtárak ünnepi hete adott teret az öko show-nak. A programon a tanulók feladata kanizsai fotók készítése, a természettel, természetvédelemmel kapcsolatosan. Emellett a túra során megismert városrészből egy-egy szép épület bemutatása, történetének ismertetése szintén a diákok előtt állt.
A fotótúra mellett Fekete István írásaiból és Kanizsa történetéből lehetett játszva vizsgázni, internetes kérdésekre válaszolni, továbbá egy ismeretterjesztő előadás színesítette az öko show-t, a fák injekciózásáról.

Insert failed. Could not insert session data.