Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.



* A Flash fájlok támogatása világszerte megszűnt. A Következő gombra kattintva (ha van) az mp4 változathoz juthat.

 
16.25 MB
2013-02-14 15:06:05
 
 

flv-application/octet-stream
Nyilvános Nyilvános
1241
4816
Rövid leírás | Teljes leírás (1.3 KB)

Kanizsa TV 2013-02-13 15:51 - Nagykanizsa
Könyvtáros kitelepülés
A könyvtár legújabb akcióját siker jellemzi

Az elmúlt hetekben már nemcsak a főépületében és a fiókkönyvtárakban, hanem a Kanizsa Centrumban is várta az olvasókat a Halis István Városi Könyvtár. A tapasztalatok jók, többen is éltek a lehetőséggel és az új helyszínen vették igénybe az intézmény szolgáltatásait.

A „kitelepülés” ötletét a balatoni könyvtárak adták – a magyar tenger partján ugyanis az intézmények nyáron gyakran a strandokon biztosítanak lehetőséget könyvek kölcsönzésére. Egyébként a városi könyvtár korábban is gyakran kilépett a főépület csendjéből, az intézmény városkörnyéki mozgókönyvtári szolgáltatását mindig is nagy siker és érdeklődés övezte.

Az olvasók egy-egy kitelepülésen változatos állományból válogathatnak – gyerekkönyvek, krimik és szépirodalom egyaránt szerepel a kínálatban. Emellett számos akcióval is kedveskednek az érdeklődőknek.

A városi könyvtár legközelebb február 14-én 12 óra 30 perckor települ ki a Kanizsa Centrumba. Aznap 3 órán át várják az olvasókat, akiknek rövid idézetekkel hívják fel a figyelmét 1-1 könyvre.

Insert failed. Could not insert session data.