Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.



* A Flash fájlok támogatása világszerte megszűnt. A Következő gombra kattintva (ha van) az mp4 változathoz juthat.

 
18.21 MB
2014-09-08 14:25:03
 
 

flv-application/octet-stream
Nyilvános Nyilvános
764
2140
Kanizsa TV 2014-07-02 14:01 - Nagykanizsa
Nagysikerű koncert a könyvtárban

Koncertteremmé alakult át kedd este a Halis István Városi Könyvtár. Az intézményben A Köztársaság Bandája adott koncertet.

Az AKB igazi fesztiválhangulatot teremtett kedd esti koncertjén. A két kanizsai muzsikust is tagjai között tudó formáció célja nem titkoltan a magyar népzene modern megszólaltatása, izgalmas átértelmezése akusztikus, népi hangszerekkel. A koncert a városi könyvtár módszertani napját színesítette, melyre a szünidő első három hetében, keddenként várta az intézmény az érdeklődőket. A rendezvényeken ízelítőt adtak azokból a könyvtári programokból, melyek színesíthetik a falunapokat és több településen sikeresen bemutatkoztak már.

Czupi Gyula, igazgató, Halis István Városi Könyvtár:

„Az bennünk a fantasztikus, hogy bevonjuk a közönséget, az ott élőket. Sokrétű kapcsolatok alakulnak ki, sűrűbbre szövött emberi viszonyok, ami az egészséges emberi élet egy fontos része. Különösen most, amikor ez annyira nem jellemző.”

Czupi Gyula szerint jól sikerültek a módszertani napok, a nívós programokra mindhárom alkalommal sokan elfogadták az intézmény meghívását.

Insert failed. Could not insert session data.