Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.



Író-olvasó találkozó a Biheka meséje szerzőjével - bögresorsolás - Halis Könyvtár

2015. december 02. 09:00 - 11:00
 Író-olvasó találkozó a Biheka meséje szerzőjével - bögresorsolás

Olvass és nyerj! 2015. december 2. (szerda) 9-11 óráig kerül sor arra az Azolo író-olvasó találkozóra, melynek vendége lesz a Biheka meséje című mesekönyv szerzője, Bischofné Hesinger Katalin. A találkozóra mindenkit szeretettel várunk. Aki elolvasta a könyvet (ide kattintva is megteheti: http://www.azolo.hu/azolo/konyvek-listaja/konyv/1005275.html ), az részt vehet a bögrék sorsolásán is, erről az alul olvasható, Nyerj bögrét Bihekával! című hírünk mond el részleteket. Szeretettel várunk.

díjtalan
Nyerj bögrét Bihekával!

Az alkotó ember játéka - W. Kovács Ágnes rajzkiállításának megnyitóján felajánlott bögréket azok között sorsoljuk ki, akik Azolo feladatait megoldják.

1.feladat: A kiállítás megtekintése és néhány mondatos levél küldése a benyomásokról Azolonak (azolo@nagykar.hu). A kiállítás december 3-ig tekinthető meg a nagykanizsai Halis István Városi Könyvtárban.

2. feladat: A Biheka meséje című könyv elolvasása Azolo ajánlatai közül (a kötet kölcsönözhető a könyvtárból és Azolo oldalán is elolvasható). Az olvasást a jól kitöltött kérdéssor bizonyítja.

Fotók a találkozóról:
http://azolo.hu/azolo/kepgaleria/72.html


Insert failed. Could not insert session data.