Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.



* DjVu fájlokhoz használható szoftverek - A "Következő" gombra kattintva (ha van) a PDF fájlhoz juthat.

 
A védett dokumentumok csak könyvtárunk épületén belül, az erre kijelölt pontokon tekinthetők meg!
2.43 MB
2006-01-27 16:56:09
 

image/vnd.djvu
Védett Védett
5
796
2006. január 22-én, a Magyar Kultúra Napja alkalmából rendezett ünnepi műsoron készült fényképek.
Az alábbi cikk a Nagykanizsai Napilap-ból származik:

2006 január 22-én, késő délután került sor a Magyar Kultúra Napja alkalmából rendezett ünnepi műsorra a Honvéd Kaszinó dísztermében. A megjelentek zenés-verses műsort tekinthettek meg Horváth István és Bali Judit versmondók, valamint Bakaja Zoltán és Jakobovics Árpád hegedűművészek előadásában.
A városi ünnepség keretében Litter Nándor polgármester megköszönte a kultúra terén tevékenykedők munkáját, s kijelentette: bár a Magyar Kultúra Napja nem piros betűs ünnep, de meggyőződése, hogy érdemes lenne azzá nyilvánítani. A polgármester azt is elmondta, hogy Nagykanizsa kulturális életét gazdagnak tartja, s e gazdagságot csak erősíthetik a városban zajló fejlesztések, a Plakátmúzeum, a mozi rekonstrukciója, valamint a Hevesi Sándor Művelődési Központ hamarosan megkezdődő felújítása.
Az esten került sor a Kreatív Klub díjainak, a Ludvig Zoltán fesményével díszített oklevélnek és Fischer György plakettjének átadására is. Wilheim Gábor, a klub elnöke dr. Polgár Józsefnek, a fogászat főorvosának, mint Az Év Kreatív Emberének, Makrai Mártonnénak, a Park Kft. ügyvezetőjének, mint Az Év Kreatív Menedzserének és a GE menedzsmentjének, mint Az Év Kreatív Közösségének adta át az elismeréseket.

Horváth Attila

Insert failed. Could not insert session data.