Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.



 
1.92 MB
2017-03-17 14:11:26
 Zalai Hírlap 2017 03 17 064sz 03old - Új világ nyílik meg előttük.jpg
 

image/jpeg
Nyilvános Nyilvános
633
2152
Zalai Hírlap 2017. március 17. 64. szám 3. oldal

Új világ nyílik meg előttük
Nagykanizsa (hba) - Ingyenes számítógép-kezelői tanfolyamot indított a Nagykanizsai Szakképzési Centrum.
A foglalkozásokra a Halis István Városi Könyvtárban kerül sor. Az első turnus hétfő délután indult, a másodikra pedig még néhány napig lehet jelentkezni. Mint Czupi Gyula, a könyvtár igazgatója elmondta: a tanfolyam oktatója, Szilágyi Imre nyugalmazott pedagógus önkéntesként kapcsolódott be a könyvtárban folyó munkába azzal, hogy szombatonként díjmentes informatikai klubfoglalkozásokat tart a bibliotékában az érdeklődőknek. Czupi Gyula azt is hozzáfűzte: véleménye szerint a könyvtár jó hely ahhoz, hogy az érdeklődők itt megismerkedhessenek egy új világgal, a számítógépek világával.
Szilágyi Imre pedig azt mondta el: a kétszer 35 órás tanfolyamot, mely a Nagykanizsai Szakképzési Centrum sikeres uniós pályázatának köszönhetően ingyenes, kezdőknek ajánlják.
- Tizenöt fővel indul a képzés és reményeim szerint ennyivel is fejeződik be, tehát lemorzsolódás nem lesz - bizakodott.
Az egyik hallgató, Takács Valérné jelezte: munkahelyén korábban már dolgozott számítógéppel, de csak a szövegszerkesztő, levelező programokkal foglalkozott, s most szeretne megismerkedni a közösségi, illetve kommunikációs szoftverekkel, oldalakkal és a modern eszközökkel is.
Képünkön Szilágyi Imre épp a tanfolyam résztvevőit instruálja

Insert failed. Could not insert session data.