Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.



 
1.23 MB
2019-11-27 10:31:48
 Zalai Hírlap 2019 11 26 274sz 01,03old - Könyvtári közönségkapcsolatok.jpg
 

image/jpeg
Nyilvános Nyilvános
382
1311
Zalai Hírlap 2019. november 26. 274. szám, 1, 3. oldal

Könyvtári közönségkapcsolatok

Átadták a Zala Megye Könyvtárügyéért díjat a szakmai napon
Könyvtárosok szakmai napja
NAGYKANIZSA A megye számos településéről érkeztek könyvtárosok a Halis-könyvtárban tegnap tartott szakmai napra.

Az eseményen a könyvtári közönségkapcsolatokról, az online marketing tudatos használatáról és a közösségvezérelt szolgáltatástervezésről hallhattak hasznos információkat a szakemberek.

Folytatás a 3. oldalon Könyvtári... címmel.

(Folytatás az 1. oldalról)

Tóth Renáta, a megyeszékhelyi Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár igazgatóhelyettese elmondta: többéves hagyománya van a szakmai napnak, amelyet két helyszínen, Zalaegerszegen és Nagykanizsán tartanak.

- Olyan ismereteket, ötleteket, jó gyakorlatokat szeretnénk átadni a kollégáknak, amiket a munkájukba be tudnak építeni. Tavaly az okoskönyvtár volt a fő téma, idén az okosmarketing, a közönségkapcsolatok kapták a főszerepet, azaz, hogy mit kell tenni azért, hogy az emberek megtaláljanak bennünket, kövessék a programjainkat - mondta Tóth Renáta.

A rendezvényen Bognár Csilla, a Magyar Könyvtárosok Egyesülete (MKE) megyei szervezetének elnöke, Kiss Gábor, a Deák-könyvtár igazgatója és Balogh László polgármester is köszöntőt mondott. A szakmai előadások előtt kitüntetést adtak át. Idén Czupi Gyula, a Halis István Városi Könyvtár igazgatója kapta a Zala Megye Könyvtárügyéért díjat az MKE zalai szervezetétől, kimagasló szakmai tevékenységéért.

Czupi Gyula (jobbról) vette át a kitüntetést Bognár Csillától és Kiss Gábortól. Az elismeréshez Balogh László (balról) is gratulált
Fotó: Szakony Attila
SZZS

Insert failed. Could not insert session data.