Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.



 
2.1 MB
2020-07-30 11:15:36
 Zalai Hírlap 2020 07 30 177sz 16old - Érdekességek a város múltjáról.jpg
 

image/jpeg
Nyilvános Nyilvános
364
963
Zalai Hírlap 2020. július 30. 177. szám 16. oldal

Érdekességek a város múltjáról
Tarnóczky Attila, Horváth István, Kunics Zsuzsa, Mikó-Baráth Franciska, Büki Pálné, Czupi Gyula Fotó: Gergely Szilárd
NAGYKANIZSA Színes, történelmi tényekben dús és szórakoztató „talk-show"-szerű délutánt rendeztek tegnap a Halis István Városi Könyvtár előtt.
A Nők Nagykanizsa történetében elnevezésű eseményen neves helyi, közéleti-tudományos szakemberek meséltek érdekességeket a város múltjáról, jeles személyiségeiről. Czupi Gyula könyvtárigazgató, a rendezvény moderátora jelezte: a rendhagyó programot a Vöröskereszt megyei szervezete és a város önkormányzata által elnyert projekt támogatásával szervezték meg. Oldott, laza hangulattal, színes történetekkel készültek a délután vendégei, előadói, Büki Pálné, a Honvéd Kaszinó Hölgyklubjának elnöke, nyugalmazott iskolaigazgató, Kunics Zsuzsa és Mikó-Baráth Franciska történész-muzeológus, Horváth István, Radnóti-díjas versmondó és Tarnóczky Attila helytörténész.
- Nem kimondottan előadásra vártuk az érdeklődőket, hanem olyan talkshow-ra, ahol bátran kérdezhettek a vendégek, mi több, mi is érdeklődtünk arról, milyen emlékeik, információk vannak a város történelméről, neves embereiről. Továbbá, vendégül is láttuk a közönséget, lecsóval kedveskedtünk nekik - mondta Czupi Gyula könyvtárigazgató. szzs

Insert failed. Could not insert session data.