Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.



* Adobe Reader letöltése (PDF fájlokhoz)

 
194.52 KB
2010-06-02 21:26:42
 
 

application/pdf
Nyilvános Nyilvános
727
2321
Rövid leírás | Teljes leírás (9.65 KB)

Minden
kanizsai lakosnak
Nagykanizsa
összes utcájába
8800

Feladó:
Halis István
Városi Könyvtár

* Ünnepi
Könyvhét
* AZ OLVASÁS
ÓRÁJA
* IV. IGRICFESZTIVÁL
*Majd meglátja!
*Babatorna

Kedves Olvasónk!
Nemcsak kulturális ajánlatainkkal, hanem egy fontos, kanizsaiságunkat megmutató programmal is találkozhat hírlevelünkben a hátsó oldalon. Könyvtárunk is csatlakozott a Kanizsa Kártya programhoz, jó szívvel ajánljuk tehát.
Különleges ajánlatokkal és nyári nyitva tartással várjuk június első napjaitól egészen augusztus végéig olvasóinkat a könyvtárba.
2010-es nyári nyitva tartásunk
A Kiskanizsai és a Hevesi úti fiókkönyvtárunk egész nyáron folyamatosan nyitva tart.
Kálvin téri főépületünkben júliusban és augusztusban szombatonként, valamint július 26-tól augusztus 6-ig munkanapokon a nyitva tartás szünetel.

Az Ünnepi Könyvhét nagykanizsai programjai
Az Ünnepi Könyvhét sátra a Deák téren lesz.
A Deák téri nyitva tartás: 2010. június 3. (csüt.) 9-17,30-ig, június 4. (péntek) 9-17,30-ig, június 5. (szombat) 9-13-ig.
A Deák téri KÖNYVÜNNEP programja
Megnyitó: 2010. június 3. csütörtök 16,30. Megnyitja: Marton István polgármester.
Az olvasás órája 2010. június 3-án (csütörtökön) és 4-én (pénteken) 9-kor, 10-kor és 11-kor a Deák téren. A Halis István Városi Könyvtár által ajánlott olvasnivalóval kapcsolatos kérdőívet is kitölthetnek az érdeklődők. A kérdőívek a könyvtárban induló Azolo (olvasásnépszerűsítő) programban készültek, és a www.azolo.nagykar.hu honlapon is hamarosan kitölthetők.
Ajánlatok a Deák téren a nyitvatartási időben
Az Ünnepi Könyvhét vendége a könyvsátorban a 15 éves nagykanizsai Czupi Kiadó. Az új könyvek mellett kedvezményes könyvek böngészdéje várja a látogatókat. A Mozgókönyvtár is kinyit a téren.
Író-olvasó találkozók, könyvbemutatók az Ünnepi Könyvhéten a Halis István Városi Könyvtárban
2010. május 31. (hétfő) 18 óra. M. Kovács Ildikó: Pillanatok c. kötetének bemutatója. A szerzővel Riersch Zoltán, a kötet szerkesztője beszélget.
2010. június 1. (kedd) 17 óra. Kósa Pál: Tükörkép c. kötetének bemutatója. A szerzővel Kardos Ferenc beszélget.
2010. június 2. (szerda) 17 óra. Kanizsai Antológia 11. A kötetet bemutatják a szerkesztők: Kardos Ferenc és Lehota M. János. Köszöntőt mond Balogh László, az OKSIB elnöke
2010. június 4. (péntek) 16.30 óra. Ferences István és Fekete Vince József Attila-díjas költők és a Hargita Kiadó köteteinek bemutatása. Az alkotókat Szemes Péter mutatja be.
2010. június 4. (péntek) 18 óra. Dr. Balla István (Nagykanizsa egykori főjegyzője): Sóstói út 53. c. kordokumentum kötetének és Nemeskéri-Orbán István: Látlelet c. verseskötetének közös bemutatója. Vendégek: dr Kollerné Balla Anna, az egykori kanizsai főjegyző lánya, Orbán András újságíró, Nemeskéri-Orbán István költő, házigazda: Czupi Gyula igazgató.
2010. június 7. (hétfő) 17 óra. Németh János szobrászművész könyvbemutatója és minitárlata. Beszélgetőtárs Péntek Imre, a Pannon Tükör főszerkesztője.
2010. június 7. (hétfő) 18 óra. Szoliva János: Lassú léptek c. kötetének bemutatója. A kötetet Szemes Péter mutatja be.
Tisztelettel hívjuk a programokra: Deák Könyvesház,
Halis István Városi Könyvtár, Kanizsai Kulturális Központ.

Itt a nyár, vár a könyvtár
AZ OLVASÁS ÓRÁJA. 2010. június 14-től nyári délelőttök a könyvtárban, hétfőn, szerdán és pénteken 9 órától 12 óráig, benne 10-11 óráig Az olvasás órája.
Egyetlen fontos célt szeretnénk elérni: legyen a napnak olvasásra szánt órája.
Szeretnénk, ha azok is, akik valamilyen oknál fogva még nem jutottak el az élményszerű olvasás örömeihez, a közös olvasás segítségével jussanak el ide.
Részletek: www.azolo.nagykar.hu
Általános iskolásokat, szüleike...

Insert failed. Could not insert session data.