Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.



 
350.28 KB
2014-06-11 15:26:00
 Koncertek a könyvtárban 07.png
 

image/png
Nyilvános Nyilvános
503
1935
Bemelegítés a nyár nagy fesztiváljaihoz Kanizsán
Megkínálhatjuk egy programmal? Tessék választani!
Élmények a vakáció első három keddjén a Halis könyvtárban

2014. június 17. (kedd) Érdemes a koncertek előtti másfél órát 17 órától is velünk tölteni, mert megismerkedhetünk azokkal a könyvtári programokkal, melyek a környező falvakban sikeresen mutatkoztak be.
18,30-tól Góbé zenekar (a zenekar legutóbb a televízió Fölszállott a páva vetélkedőjén ért el sikert, két kanizsai tagja is van). A zenekar tagjai képzettek a klasszikus zene terén, és elkötelezettséget éreznek a hagyományos népzene minél hűbb megszólaltatása ügyében. Képzett-ségük és elkötelezettségük lehetővé teszi a forráshű népzene és a magas szintű feldolgozások megszólaltatását. Góbé? Röviden: népzene, komolyzenei alapokon, a világzene felé nyitva.


2014. június 24. (kedd) 17 órától koncert előtti program, úgy mint június 17-én, lásd ott.
18,30-tól Igricek zenekar (az országosan is ismert kanizsai zenekar megzenésített verseivel, népdalfeldolgozásaival a gyermekek és a felnőttek kedvence évek óta)


2014. július 1. (kedd) 17 órától koncert előtti program, úgy mint június 17-én, lásd ott.
18,30-tól AKB – A Köztársaság Bandája (a zenekar a Folkbeats tehetségkutató verseny helyezettje, két kanizsai tagja is van).
A Köztársaság Bandája azt a fajta világzenét játssza, amit kevesen művelnek: népzenei feldolgozásaikat fiatalos, naprakész formába öntik – és olyan energiával tálalják, ami azonnal magával ragadja hallgatóit.

A programokra a belépés díjtalan!

Insert failed. Could not insert session data.