Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.* A Flash fájlok támogatása világszerte megszűnt. A Következő gombra kattintva (ha van) az mp4 változathoz juthat.

 
10.71 MB
2014-06-24 13:36:10
 
 

flv-application/octet-stream
Nyilvános Nyilvános
708
2092
2014-06-18 16:22 - Nagykanizsa, Kanizsa TV
Komplett szolgáltatásokat kínálnak
Módszertani bemutatót tartott a könyvtár.

A Halis István Városi Könyvtár komplett szolgáltatással áll az érdeklődők – a nyári rendezvényeket szervezők rendelkezésére. Az ötlet egy közelmúltban zajlott garabonci gyereknap után vetődött fel, a könyvtárosok foglalkozásai ugyanis óriási sikert arattak a gyerekek és a felnőttek körében egyaránt.

Kedden bemutatóval egybekötött tájékoztatott tartott a könyvtár, melyen Czupi Gyula ismertette a bibliotéka legújabb kezdeményezését, s egyúttal szólt az ötletet adó garabonci rendezvényről is. Fantasztikus dolog, hogy a könyvtárosok olyan légkört tudnak teremteni, hogy programjaikon azok is élvezettel vesznek részt, akik eleinte idegenkednek tőle - vélekedett a könyvtár igazgatója. Így az előttünk álló nyári időszakban szívesen vállalják a részvételt a különböző szabadtéri rendezvényeken, falunapokon. A Civil Kerekasztal Egyesület egészségügyi programja, Azolo, kézműves foglalkozás, régi idők játékai, bőrözés, ollóvágta játszóház, élő történelem teaház, gólyalábazás – ezekkel a könnyed kikapcsolódást ígérő, szórakoztató szolgáltatásokkal áll a könyvtár az érdeklődők rendelkezésére.