Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.



* A Flash fájlok támogatása világszerte megszűnt. A Következő gombra kattintva (ha van) az mp4 változathoz juthat.

 
11.1 MB
2012-06-11 11:39:19
 
 

flv-application/octet-stream
Nyilvános Nyilvános
1195
4675
Kanizsa TV 2012-06-06 15:58
Könyv honatyáinkról

Nagykanizsa - Kedden a könyvhét első rendezvényeként a Halis István Városi Könyvtárban mutatták be dr. Károlyi Attila könyvét, amely Nagykanizsa egyéni választókerületben megválasztott országgyűlési és nemzetgyűlési képviselőit mutatja be 1848-tól napjainkig.

Az Inkey breviárium, valamint városunk polgármestereiről szóló könyvei után dr. Károlyi Attila Bója Gergelytől Cseresnyés Péterig 23 honatyáról írta és szerkesztette legújabb könyvét. Sok kutatómunka eredménye a valamikori képviselőkről beszerzett ismeret, dokumentumok, lelőhelyek felkutatásának eredménye. Az élő honatyák pedig maguk írták meg mindazt, ami a kötetbe került. Az információkon túl a könyv értékét növeli, a fotóanyag, amellyel a kiadvány teljes.

A könyvbemutató egyik érdekessége volt, hogy az 1990. és 1994. közötti kanizsai országgyűlési képviselő, Tarnóczky Attila is részt vett a programon. Hosszabb beszélgetést a könyvről és a szerző írói, kutatói munkájáról K'arc című kulturális magazinműsorunkban láthatnak, hallhatnak nézőink.

Insert failed. Could not insert session data.