Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.Kategóriák

Weblapok

A település elhelyezkedése az általános fokhálózaton - http://www.mapplanet.com/?do=map&id=1741400&lat=46.5000&lon=17.0833
A település elhelyezkedése a fokhálózaton. A térkép bal alsó sarkában látható Google emblémára kattintva elérheti a térképkereső szolgáltatást a Google Maps szerverén, ahol útvonaltervet is készíthetünk. A mapplanet honlapján lehetőség nyílik konkrét települések megkeresésére a Search Location és a List of Locations menüpontok segítségével.
A település térképe - http://www.terkepcentrum.hu/index.asp?go=map&mid=20&tid=2972
Adatok Zalasárszeg településről 1323/1513: Sarzegh, 1908-ban: Zalasárszeg. Két köznév /sár, "lágy, ragadós föld" és szeg "sarok, szeglet"/ összetétele. Az előtag a megyére utal.
Fedezzük fel együtt a Pannonhát Tájparkot! - http://genea.hu/pannonhat/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=25&Itemid=38
A Genea Természet- és Környezetvédelmi Egyesület a "Fedezzük fel együtt a Pannonhát Tájparkot!" program keretében összegyűjtött információkat közöl a térség több településéről. A megfelelő települést kiválasztva, a jobb oldali menüben csemegézhetünk a felkínált témákból. Ezek a következők: a település címere, története.
Műholdas térképpel kombinált térkép - http://www.iranymagyarorszag.hu/terkep/zalasarszeg
A műholdas térkép eléréséhez kattintson a HIBRID opcióra! A térkép bal alsó sarkában levő Google emblémára kattintva eljuthatunk a Google Maps térképkeresőjébe. Az iranymagyarorszag.hu oldalon lehetőségünk van angol és német nyelvre váltani.
Nagyüzemi körtés - http://kirandulastervezo.hu/celpont/zalasarszeg/nagyuzemi-kortes
Zalasárszegen található Európa legnagyobb összefüggő nagyüzemi körtése.
Turistautak - Zalasárszeg - http://turistautak.hu/maps.php?id=magyarorszag&image=raster&lat=46.494383&lon=17.081177&zoom=64&arrow=0
Zalasárszeg és környéke turistajelekkel felfestett útjait mutatja a térkép. A menü segítségével a szélesebb környék turistaútjai is megtekinthetők.