Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.



 
1.53 MB
2016-09-03 11:38:05
 Zalai Hírlap 2016 08 30 203sz 03old - Arany olvasókártyával.jpg
 

image/jpeg
Nyilvános Nyilvános
544
1661
Zalai Hírlap 2016. augusztus 30. 203. szám 3. oldal

Arany olvasókártyával
Nagykanizsa (pa) - Ahogy az elmúlt nyolc alkalommal, úgy tegnap is helyi művészeti csoportok és tehetségek fellépésével indult a heti kölcsönzés a könyvtárban. Ráadásul ez alkalommal a kitűnő tanulók egy arany olvasójegyet is átvehettek.
A nyári időszakban rendszeressé vált, hogy a hétfői nyitást megelőzően a könyvtár előtt helyi művészeti csoportok, tehetséges fiatalok adtak műsort, egyfajta kedvcsinálót a kölcsönzéshez. Tegnap - a nyári program zárásaként - mindazok felléptek, akik korábban már szerepeltek. Közönségből sem volt hiány, több tucatnyi diák érkezett, a Halis-könyvtár vezetése ugyanis külön jutalmazta a kitűnő tanuló fiatalokat.
Czupi Gyula igazgató Bécs Fanninak adja át az olvasókártyát
- A Zalai Hírlap jó szokásához híven az idén is megjelentette a szín5ösök névsorát, akik közül sokan a könyvtár olvasói is - említette Czupi Gyula igazgató. - Az ő részükre egy aranyszínű olvasókártyát adunk át, ami több könyv kölcsönzésére jogosít. Reményeink szerint ezek a gyerekek abban is segítségünkre lesznek, hogy könyveket ajánljanak társaiknak, így népszerűsíthetik az olvasást.

Insert failed. Could not insert session data.