Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.



 
171.66 KB
2020-08-14 17:02:12
 Zalai Hírlap 2020 08 13 189sz 06old - Faültetés és adománynap.jpg
 

image/jpeg
Nyilvános Nyilvános
342
979
Zalai Hírlap 2020. augusztus 13. 189. szám 6. oldal

Faültetés és adománynap
NAGYKANIZSA A Nagykanizsai Egyszülős Egyesület augusztus 19-én szerdán 16 órakor fát ültet a Kossuth téren, majd 28-án pénteken 9 órától adománynapot tart a Jézus Szíve Plébánia közösségi házában.
Az egyesület elnök asszonya, dr. Németh Györgyi részleteket is elárult az eseményekről. Mint elmondta: a faültetés élő szimbólum, nem lebecsülendő a közösségalakító szerepe sem. Közösen juharfát ültetnek, hiszen ezzel is nyomatékosítani kívánják az egyesület városon belüli létezését. Technikai tudnivaló, hogy miután a fa a helyére került, a tervek szerint a gödröt sok-sok kisgyermek temetné be egyszerre. Ezért azt kérik, aki szeretne az ünnep részese lenni, lapátokkal és kis öntözőkannákkal felszerelkezve érkezzen. A rendezvényen Makoviczky Gyula evangélikus lelkész mond áldást.
– Augusztus 28-án, pénteken 9 órától pedig adománynapot szervezünk a Jézus Szíve Plébánia közösségi házában – folytatta az elnök asszony. – Az egyesületünk februári megalakulásától kezdve jelentős mennyiségű, főleg ruhaneműkből álló adomány gyűlt össze. Ezek ingyenes válogatására, szétosztására várjuk az érdeklődőket egészen 17 óráig.
Továbbá dr. Németh Györgyi fontosnak tartotta kiemelni, hogy a Halis-könyvtárral közösen alsó, valamint felső tagozatos gyermekek részére ingyenes korrepetálást, frissítést, tanévkezdés előtti iskolára hangoló felkészítést indítottak. BB

Insert failed. Could not insert session data.