Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.



 
1.24 MB
2020-09-07 14:55:17
 Zalai Hírlap 2020 09 07 209sz 01,03old - Fotófal a könyvtárban.jpg
 

image/jpeg
Nyilvános Nyilvános
337
852
Zalai Hírlap 2020. szeptember 7. 209. szám 1,3. oldal

Fotófal a könyvtárban

A nyaralás pillanatait idézi a tréfás, látványos újdonság
NAGYKANIZSA Tréfás, egyszersmind látványos újdonság fogadja néhány napja a Halis István Városi Könyvtár látogatóit az intézmény bejáratánál.
Egy fotófal, mely a bibliotéka egyik könyvtárosának kreativitását és keze munkáját dicséri.
- Az ötletgazda a könyvtár igazgatója, Czupi Gyula volt, aki egy kirándulás során találkozott ilyen fotófallal - mondta W. Kovács Ágnes könyvtáros, a kanizsai fotófal megálmodója és grafikai kivitelezője, akinek munkáiról, így például látványos vektorgrafikáról már régebben beszámoltunk.
- Lefotózta, mondván, ez jó ötlet és mi is csinálhatnánk ilyet. A fotófalat végül használaton kívüli Salgó polcrendszer elemeiből állította össze a könyvtár karbantartója, aki az arcok helyét is kivágta. A grafikát illetően szabad kezet kaptam igazgató úrtól, csak a szöveghez ragaszkodott, amit mindenképpen szeretett volna látni a fotófalon. A grafika témája pedig adta magát: mivel augusztus végén helyeztük ki, s ilyenkor még javában nyaralnak a családok, ezért azt gondoltam, hogy ezt jelenítem meg egy tengerparti képpel.
Aki megörökíti vagy megörökítteti magát a fotófalnál és a képet elküldi a könyvtár e-mail-címére, fotóját viszontláthatja az olvasóknak rendszeresen kiküldött elektronikus hírlevelekben. HBA
W. Kovács Ágnes a fotófallal, melyet a kedvünkért Bazsó Aron László próbált ki Fotó: HBA

Insert failed. Could not insert session data.