Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.



 
621.25 KB
2021-02-09 11:24:32
 Zalai Hírlap 2021 02 05 030sz 03old - Megállítható a koronavírus.jpg
 

image/jpeg
Nyilvános Nyilvános
470
556
Zalai Hírlap 2021. február 5. 30. szám 3. oldal

Czupi Gyula: Másoknak nem ártani nagyon fontos Fotó: SZA
Megállítható a koronavírus

NAGYKANIZSA A Halis-könyvtár igazgatója, Czupi Gyula bízik az orvosokban, azok szakértelmében, ezért mindenképpen szeretné megkapni a koronavírus elleni védőoltást.
- Szerencsésnek érzem magam, mert olyan korban élek, amikor az emberiség az őt érő megpróbáltatások leküzdésére közösen keres megoldásokat - fogalmazott. - A közös tapasztalatokból tudhatom, hogy a koronavírus terjedésének folyamatát egyéni döntés alapján is lassíthatom. A maszkviselés, a távolságtartás, a kézmosás fontossága belátható, szabályait igyekszem is megtartani. A legnagyszerűbb ebben az, hogy környezetemet - szeretteimet, barátaimat, munkatársaimat - is védhetem így. Számomra másoknak nem ártani nagyon fontos.
Czupi Gyula hozzátette: szeretne a vírus terjedésének akadályává válni, hogy másokhoz rajta keresztül minél nehezebben juthasson el a betegség, és a saját egészségének óvását is várhatja a vakcinától. Az orvosokban bízik, a legfontosabb az, hogy ők gyógyító meggyőződéssel olthassanak. Nagyon várja, hogy ennek az elmúló járványnak a történetét is tanulmányozni tudó olvasók feltételek nélkül látogathassanak ismét a könyvtárba. BB

Insert failed. Could not insert session data.