Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.



* Adobe Reader letöltése (PDF fájlokhoz)

 
17.03 MB
2010-07-08 14:51:22
 
 

application/pdf
Nyilvános Nyilvános
603
1528
Rövid leírás | Teljes leírás (540.75 KB)

Kanizsa 2002. 013-016. szám április

Cím: Kanizsa
Alcím: Dél-Zalai Hetilap
Megjelenés: Hetenként: 1989-től
ISSN: 0865-3879

A következő szöveg az újságból keletkezett automata szövegfelismertető segítségével:

Nasykani;
REGIOK KAPUJA
XIV. évfolyam 13. szám • 2002. április 4.
Megjelenik 21.000 példányban
HIRDETMÉNY
Felhívjuk Nagykanizsa Megyei Jogú Város választópolgárainak figyelmei, hogy az országgyűlési képviselőválasztás 2002. április 7-én (vasárnap) lesz. Szavazni reggel 6 órától este 19 óráig lehet a korábban kiküldött értesítőkön megjelölt helyen az alábbiak kivételével:
3-as és a 4-es számú szavazókörök helye megváltozott. Szavazatokat leadni a TUNGSRAM helyeit a VOLT ŰRHAJÓS UTCAI ÓVODÁBAN (Központi Szociális Konyha) Nagykanizsa, Űrhajós utca 6. szám alatt lehet.
Kérjük, hogy a választáson minél nagyobb számban jelenjenek meg!
Helyi Választási Bizottság Nagykanizsa
CSERESNYES PÉTER
(FIDESZ, MDF)
DUBB JÓZSEFNÉ
(Munkáspárt)
FENYVES JENŐ
(Új Baloldal)
GONDOR ISTVÁN
(MSZP)
KOVÁCS KÁLMÁN
(SZDSZ)
MÉSZÁROS JÓZSEF JENŐ
(FKGP)
POCZA ATTILA ISTVÁN
(RKGP)
ZAKÓ LÁSZLÓ
(MIÉP)
¦ 2002. március 26-án éjszaka egy, az autóban felejtett mobiltelefon tetszett meg az ismeretlen tettesnek annyira, hogy képes volt érte betörni az utcán álló gépkocsi oldalsó ablakát is.
¦ 11 órakor három nagykanizsai nő lett előállítva tiltott kéjelgés alapos gyanúja miatt a kapitányságra. Ellenük szabálysértési feljelentés készült.
¦ Fél óra múlva ismét egy nő került az előállító helyiségbe, őt bűncselekmény elkövetésével vádolják.
¦ Éjszaka két férfi előállítására került sor, az egyikük ittas járművezetés miatt, másikuk garázdaság elkövetése miatt.
¦ Szerda reggelre virradóra ismeretlen telefonáló tett bejelentést, mert valaki berúgta egy presszó ajtaját. A helyszínen megállapították, hogy ismeretlen tettes a játékautomatából kb. 45 ezer forint készpénzt lopott el.
¦ 9 órakor a város területén egy súlyos testi sértés miatt körözött személyt állított elő a járőr.
¦ 20 óra 45 perckor a baleseti ambulanciáról jelentették be, hogy ellátásra jelentkezett náluk egy férfi, akit állítása szerint a délután folyamán megvertek, melynek következtében 8 napon túl gyógyuló sérülése keletkezett.
¦ Hajnali fél négykor ismét ittas járművezetés miatt kellett előállítani egy férfit.
¦ 28-án délelőtt egy gyermekkorú személy keresésére indultak a járőrök, aki az intézetből engedély nélkül távozott. A fiatal fiú egy szekrénybe bújt el, sikertelenül.
¦ Este nyolc órakor egy férfit azzal szólított meg egy ismeretlen személy, hogy testvére tartozik neki 50 ezer forinttal, s fizesse ki az adósságát. Mivel erre a megszólított férfi nem volt hajlandó, kérte mutassa meg neki a mobiltelefonját, amit ő át is adott az idegennek. Az közölte vele, hogy ad érte 5000 forintot és egy másik mobiltelefont, de mivel ebbe nem egyezett bele a sértett, ezért kivette a kártyát a készülékből, s eltávozott azzal, hogy holnap ugyanitt találkoznak.
¦ Hajnali kettő órakor az egyik benzinkútról kisebb plüss állatokat
és ajándéktárgyakat tulajdonított el 38.935 forint értékben egy nagykanizsai lakos alkalmi lopás módszerével, ezért őt is előállították a kapitányságra.
¦ Pénteken délután fonyódi rendőrségről jelezték, hogy városukban elfogtak egy nagykanizsai nőt, akit rablás miatt körözött a Nagykanizsai Városi Bíróság.
¦ Este 10 órakor egy helyi nagyáruház operátora tett bejelentést, mert saját dolgozójukat érték tetten, amint éppen 30 ezer forint értékben próbált meg munkahelyéről lopni.
¦ 30-án reggel érkezett a bejelentés, mely szerint egy családi ház udvarán leállított tehergépkocsiból ismeretlen tettes az éjszaka folyamán távcsöveket, lámpát, tőrt vitt el kb. 400.000 Ft é...

Insert failed. Could not insert session data.